Door ervaring bevestigde op onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek gebaseerde door artsen bekeken en goedgekeurde dieet en verzorging voor optimale gezondheid en een minimale ecologische voetafdruk

Gewoon Genietend Gifvrij Gezond Dieet en Verzorging (g4dv)

(  zie https://www.dropbox.com/s/3lv0jb0tvp4ipgs/G4dv%20met%20plaatjes%201-11-2013.doc?dl=0 )

Voorwoord

G4dv staat voor Gewoon Genietend Gifvrij Gezond Dieet en Verzorging, en vervangt alles wat belastend is voor lichaam en aarde met gezonde, mens-, dier- en milieuvriendelijke alternatieven.

Het laat zien dat volkomen gezond leven niet alleen ziekten voorkomt, maar ook ziekten en kwalen geneest die normaalgesproken als ongeneeslijk en zelfs dodelijk worden beschouwd.

Het laat ook zien dat gezond, milieubewust leven niet saai is, en dat het niet betekent dat je niet meer kan genieten van heerlijk eten en hoogwaardige, verrukkelijke verzorgingsproducten. Integendeel! De natuur is overvloedig, uitbundig, kleurrijk en briljant, en dat geldt ook voor dit dieet en verzorgingssysteem, wat niet alleen de eigen gezondheid en levenskwaliteit verbetert, maar wat al het leven en onze hele planeet ondersteunt.

Het is voornamelijk gebaseerd op onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek en bevestigd door ervaring.

Het is tot nu toe bekeken en goedgekeurd door vier artsen, waarvan drie me vertelden dat ik meer van dit onderwerp af wist dan zij.

Eén van hen legde me uit dat in de hele medicijnen studie er misschien zo’n drie uur college over voeding werd gegeven.

Daarnaast wordt diëtistenopleiding wordt voor een groot deel gesponsord door voedingsfabrikanten voor wie commerciële belangen vaak zwaarder wegen dan wetenschappelijke belangen. Dus zo moeilijk is het ook weer niet voor iemand die deze onderwerpen oprecht bestudeerd om meer te weten dan diëtisten of artsen.

Wat is er dan zo uniek aan dit dieet en verzorgingssysteem?

Onderzoeksresultaten raken normaalgesproken verloren in de vertaling van theorie naar praktijk. Dit hoeft niet altijd opzet te zijn, omdat er veel theorie is en het is niet altijd in de eenvoudigste woorden opgeschreven.

Meer dan 10.000 pagina’s aan bronnen en feiten konden gevonden worden op de Scentses website op http://www.scentses.isgezond.nl/,, maar helaas is die de webhostprovider gestopt, dus ben ik bezig een nieuwe website op te bouwen en de pagina’s te herstellen op https://scentses4d.wordpress.com/

Het was deze website waarnaar ik mensen normaalgesproken verwees als ze bij me kwamen voor advies, en natuurlijk vroegen ze mij het kort en duidelijk op te schrijven zo dat het stond in een dieet en verzorgingssysteem wat van dag tot dag te volgen is. Dat is wat je hier vindt, en als je meer wil weten over de bronnen en de wetenschap eromheen moet je op de Scentses website zijn.

De g4dv is een beproefde, door verschillende artsen goedgekeurde manier om optimaal gezond te worden, en bewerkstelligt ook nog eens dat we optimaal milieuvriendelijk en zelfs milieustimulerend leven.  Gezondheid en geluk voor mens, dier, plant en planeet!

Je vindt de g4dv op:

https://www.dropbox.com/s/3lv0jb0tvp4ipgs/G4dv%20met%20plaatjes%201-11-2013.doc?dl=0 

WordPress link https://uvrm.wordpress.com/2013/07/22/gewoon-genietend-gifvrij-gezond-dieet-en-verzorging-g4dv/

Engelse vertaling:

https://uvrm.wordpress.com/2013/11/29/naturally-happily-healthily-toxin-free-diet-and-care-e4dc/

 

 

 

Advertisement
Standard

12 thoughts on “Gewoon Genietend Gifvrij Gezond Dieet en Verzorging (g4dv)

 1. Pingback: Wat is Intelligente Devotie? | uvrm

 2. Pingback: Wie gelooft er nou eigenlijk echt in Sprookjes? | uvrm

 3. Palma says:

  Geweldig!!! Ik heb dit alles met veel interresse en plezier gelezen. Ik ga mn best doen dit alles dagelijks toe te passen . Heel veel respect,bedank

  • Wat aardig, dank je wel! Ik heb meteen een aantal aanvullingen gedaan en de spelling en stijl hier en daar wat opgeschoond. Het zal nog wel even duren voordat het helemaal naar wens is, maar zulke positieve feedback helpt erg! Nogmaals dank!

 4. Pingback: Naturally Happily Healthily Toxin free Diet and Care (e4dc) | uvrm

 5. Pingback: Geweten en Gewoonten | uvrm

 6. Pingback: What is OOR4U Guild? Qu’est-ce qu’est OOR4U Guilde? Wat is OOR4U Gilde? – oor4uguilde

 7. Pingback: Welcome | Scentses

 8. Pingback: Welcome to the new Scentses website! – Scentses

 9. Pingback: Index Scentses Website – Scentses

 10. Pingback: Gewoon Genietend Gifvrij Gezond Dieet en Verzorging (g4dv) – Scentses

 11. Pingback: Articles on cancer – Scentses

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s