Er zijn grove mensenrechtenschendingen gaande tegen kinderen en gezinnen in Nederland. Waarom is daar geen aandacht voor maar wel voor deze relatieve non-issues?

Waarom zouden de Verenigde Naties zich met ons Sinterklaasfeest bemoeien?

Nederland is in paniek: de Verenigde Naties willen het Sinterklaasfeest onderzoeken vanwege vermeende racistische elementen. [1],[2]

Van afschaffen is voorlopig  geen sprake, het zal misschien wat aangepast moeten worden, stelt Ineke Strouken van het Nederlands Centrum voor Volkscultuur en Immaterieel Erfgoed in Utrecht gerust[3] Een delegatie van de VN komt het feest meevieren om er een beter beeld van te krijgen.

Maar waarom bemoeit de VN zich met ons Sinterklaasfeest? Het is niet zo dat er geen echte grote problemen zijn waar het land enorm veel hulp bij nodig heeft. Waarom dan nu zoveel aandacht voor wat schoonheidsfoutjes van een volksfeest? Dat komt extra hard aan als er zoveel belangrijke zaken zijn die verzwegen worden.

Is de verkoop van de anti depressiva gedaald, en probeert de farmaceutische industrie zijn omzet weer op peil te krijgen door het ter discussie stellen van een onschuldig volksfeestje?

Of kijken de Verenigde Naties misschien naar Nederland zoals een psychiater naar een patiënt kijkt? Die begint immers ook met het onderzoeken van de vroegste jeugd om te kijken hoe het zo mis heeft kunnen gaan.

Als Nederland als een ernstig ziek land wordt gezien is dat begrijpelijk. Elk normaal volk zou massaal op de been komen als diens kinderen en gezinnen net zo akelig werden behandeld door de overheid als hier gebeurt.

Of is het nog een vooronderzoek naar de mate van gestoordheid van het Nederlandse volk?

Wel een goede test. Of er is net zo weinig respons als op de jeugdzorg en de justitiële schandalen, en dan zijn de Nederlanders verlamd. Of er is meer  respons op het afschaffen van het Sinterklaasfeest dan er was en is op de  justitiële schandalen en de schandalen rond jeugdzorg, en dan is er echt wel wat ernstigs aan de hand met Nederland. Nu bijna anderhalf miljoen likes[4] voor Zwarte Piet moet blijven[5], en bijna tweehonderdduizend ondertekeningen voor de petitie Zwarte Piet moet blijven.[6] Zoveel handtekeningen hebben petities voor vrijheid van onderwijs en voor het waarborgen van fundamentele mensenrechten van gezinnen nooit gehaald.[7]

Of vermoeden ze misschien dat kinderverkrachting hier normaal wordt gevonden?

Het heeft er immers alle schijn van als verdachten van kinderverkrachting niet alleen vrijuit gaan, maar ook nog eens zeer hoge posities mogen bekleden.[8]

Maken ze zich er misschien zorgen over dat Sinterklaas en  de Pieten en masse kinderen verkrachten, en dat daarom de gemiddelde Nederlander geen enkele aandacht besteedt aan deze schandalen en dit gevaar wat in feite elk kind elk moment bedreigt?

Want iedereen kan dat telefoontje doen naar het AMK. Oorzaak en terechtheid worden niet onderzocht, en er worden bakken met geld verdiend aan zorgtrajecten waarvan de noodzaak en uitvoering ongecontroleerd blijft. En in het geval van uithuisplaatsing kunnen kinderen bij die hooggeplaatste verdachten van kinderverkrachting  terechtkomen die doodleuk op de lijst opvang gezinnen bij uithuisplaatsing staan.[9]

Of is het een Wag the Dog spin actie, juist om de aandacht af te leiden van de echte problemen. Immers de VN en de EU, waar Rieke Samson nu bij discriminatiezaken zit, zullen best banden hebben met elkaar [10]

Dat het niet aan het Sinterklaasfeest ligt wordt bewezen doordat in België verdachten van kinderverkrachting wel gewoon berecht worden en als ze  schuldig worden  bevonden in de gevangenis  terechtkomen. En  daar komt het volk massaal op de been als een medeplichtige vrij dreigt te komen.

In Nederland had de advocaat in een dergelijk geval gewoon aangeraden twijfel te zaaien welke van de twee de moorden en verkrachtingen gepleegd had en waren ze allebei vrij gekomen. Of geen enkele rechter had de van kinderverkrachting verdachten willen berechten omdat ze hen kenden.

Als een drol die niet opgeruimd maar onder het tapijt geschoven wordt. Of nee, er wordt gewoon ontkend dat er een drol ligt, en het opmerken van de stank wordt als stoornis gezien.

Serieus, de Labyrint uitzending van 13 oktober wijde een uitzending aan het onderzoek wat nu in VU wordt gedaan. Niet naar de psychopathie van kinderverkrachters, niet naar de krankzinnigheid van een volk dat verdachten van  kinderverkrachting macht over kinderen en gezinnen laat hebben, maar over de pathologie van walging![11]

Dus als je walgt van de Nederlandse politiek heb je een stoornis. Degene die deze walgelijkheden doen, die lijden in elk geval niet aan die stoornis, want die zijn in staat tot wanstaltigheden. Is dat de redenering? In dat geval is de waanzin echt compleet.

En ondertussen gaan de rechtszaken, boetes en strafrechtelijke vervolgingen tegen goedwillende, hardwerkende ouders die alleen maar goed onderwijs voor hun kinderen willen gewoon door.[12] Ondertussen zijn de onterecht uithuisgeplaatste kinderen ondanks de gerechtelijke bevelen nog steeds niet teruggegeven en blijven de jeugdzorginstellingen gevangenissen.[13]

Als er een pathologisch element in het Sinterklaasfeest moet worden gezocht kan dat misschien het beste gedaan  worden in het feit dat je verstand gebruiken wordt ontmoedigd erdoor. Immers als je als kind erachter komt dat Sinterklaas niet bestaat is het uit met de pret.

Zo wordt geloof in feite ook ontmoedigd. Je voelt je immers flink stom als je ontdekt dat je al die jaren voor de mal gehouden bent, dus je kijkt de volgende keer wel uit.

Dus misschien is het Nederlandse niks geloven en niks willen uitzoeken daar wel aan te wijten.

Zou Sander Dekker’s totale negeren van onderzoeken en het alle scholen openbaar willen maken daar dan door komen? Zouden de Verenigde Naties de ziekheid van alle feiten negerende politici  willen bestrijden door het Sinterklaasfeest af te schaffen?

Kijk, dat zou ik nou wel een goede reden vinden, en het zou het ook wel waard zijn als we dan nooit meer met onderzoeken en gezondverstand negerende politici te maken krijgen. Maar ik vrees toch dat dit niet zal werken.

Misschien is het wel een undercover operatie om de corruptie onder top ambtenaren te onderzoeken en ze alsnog te berechten. Dat zou wel slim zijn. Want er moet dan natuurlijk een onderzoek onder kinderen komen, en in werkelijkheid onderzoeken ze het grootschalige kindermisbruik wat de commissie Samson bij jeugdzorg heeft geconstateerd maar waar niets tegen ondernomen wordt.[14]

Of misschien hebben ze gewoon zin in een verzetje. Een keer een Sinterklaasfeest meemaken in Nederland zal zelfs voor een Jamaicaanse  professor een belevenis kunnen zijn. Voor een snoepreisje zal ze wel geen vergoeding krijgen, het is immers niet de EU. Maar voor een onderzoek wel.

Ik ben dan benieuwd hoe ze het Sinterklaasfeestverbod willen handhaven. Worden supermarkten dan beboet als ze pepernoten, chocoladeletters, marsepein of taaitaai verkopen? Worden computers in beslag genomen als er Sinterklaasgedichten op staan? Worden er huiszoekingen gedaan op vermoeden dat er surprises worden gemaakt en als dat zo is worden de gezinnen dan gevangen gezet?

Worden alle grijsaards met baard dan beboet op verdenking van voor Sinterklaas spelen? En als iemand zich te kleurig kleedt, wordt die dan opgepakt voor Zwarte Piet spelen? Dan krijg je pas echt discriminatie.

En komt er dan een absoluut verbod, zoals ze met thuisonderwijs willen invoeren, of een gedoog beleid, zoals met verdovende middelen? Wordt een schoen zetten dan een zwaarder vergrijp dan necrofilie? Dat is immers wel toegestaan. [15]

Nou ja, heeft de politie ook weer wat te doen. Criminelen pakken mogen ze niet, en brave huisvaders beboeten gaat ook vervelen. Een gevangenis vol kinderen die betrapt zijn op Sinterklaasliedjes zingen is weer een leuk verzetje  voor de hoge heren. Een kind penetreren voor zijn twaalfde jaar is in Nederland immers ook geen strafbaar feit.

En hoe gaat de aangepaste Sinterklaas eruit zien? Een zwarte Sint op het paard en witte pieten eromheen? Of stoppen we gewoon met schminken? Of worden het bonte Pieten? Blauwe, groene, paarse. Rood en geel mag dan natuurlijk ook niet, en oranje zit dan op het randje.

Ik vraag me ook af wat er aan te doen is als de VN zelf fundamentele mensenrechten schendt. Dit hele onderzoek lijkt me een schending van artikelen 12 en 19 van de UVRM, de verboden op ongewenste inmenging. [16]

Voor het geval het serieus is dat ze het Sinterklaasfeest willen afschaffen, laten ze dit filmpje dan bekijken[17] Zwarte Piet is volgens deze onderzoeker nooit slaaf geweest. Daarnaast schijnt een dergelijk figuur in Iran wel cultureel erfgoed te zijn.[18]

Zo te zien zijn er een hoop andere landen waar het één en ander te onderzoeken valt en krijgt Nederland zo hopelijk wat rust om zaken op orde te stellen die vreselijk zijn voor kinderen en gezinnen en waar het hele land aan kapot gaat. Dat lijkt me net wat belangrijker dan het kleine beetje onschuldige volksvermaak wat kinderen en gezinnen rest onder te loep te nemen.

Nee, hoe langer ik erover nadenk, hoe zekerder ik ben dat dit gewoon een hele slimme geheime actie van de VN is om Nederland te bevrijden van de terreur.

Waren ze er openlijk voor uitgekomen hadden ze geen enkele medewerking gekregen, niet van de politiek en niet van het volk.

Van de politiek niet omdat die heel wat te verbergen heeft. Van het volk niet, omdat degenen die er nooit mee te maken hebben gehad zich niets voor kunnen stellen bij de gruwelen die hier plaatsvinden en zich mentaal ervoor afsluiten en het verwijzen naar het rijk der fabelen, net als Sinterklaas.

Degenen die er wel mee te maken hebben bereiken ze niet want die liggen stuk voor stuk in gruzelementen. Want dat je kind je onterecht afgenomen wordt is al onverdraaglijk. [19]Maar dat het dan bovendien misbruikt wordt en niet teruggegeven wordt, en de daders en ongestraft rondlopen, en niet gewoon rondlopen, nee, ook nog eens de hoogste posities bekleden, dat doet je het geloof in alles en iedereen verliezen. Geen feesten meer voor hen. Voor hen zijn feesten alleen maar lawaai geworden. Want je kind is je alles, en een samenleving die gezinnen en kinderen sloopt is een gruwel.

Maar het gaat verder dan dat. Vrienden, kennissen, familieleden, iedereen die je niet steunt in je strijd voor je kind is een vreemde geworden. En vaak gaat het verder dan niet steunen. Want zij denken vaak dat waar rook is ook vuur is. En dat vuur zien ze in overvloed. Alleen is dat vuur pas gekomen na de rook, dat is het geniepige.Want als scholen hun pijlen op je kind gericht hebben heb je als gezin geen moment rust meer. En er is geen ontkomen aan. Want al je tijd gaat naar die brieven schrijven, je geld naar onderzoeken om te kijken of die nepzorgtrajecten bij louche bureaus die scholen willen afdwingen terecht zijn. En steeds blijken die onterecht, maar school verdient er alleen maar aan, dus die komt dan weer met het volgende. Je praat nergens anders meer over dus mensen haken af, en jij hebt ook geen zin meer in hen. Dan de nieuwe school, de verhuizingen, en daar sta je dan, wc’s schoon te maken om de caravan te betalen om in de buurt van de nieuwe school te zitten. En je bent de schatten die in zijn gegaan op je aanbod en je dit laten doen wat van hun helemaal niet hoeft omdat ze gewoon graag willen helpen diep dankbaar want zonder school pakken ze je kind meteen af.

En niet omdat jij een foute ouder bent, niet omdat er wat mis is met je kind, juist niet. Maar gewoon, omdat het zo lekker makkelijk verdienen is voor ze. Meer dan €20.000, – per jaar per kind met label, of maar €4800, –  voor een kind zonder, daar willen ze wel hun best voor doen om daar fouten bij te vinden of desnoods te verzinnen.[20] Gecontroleerd wordt het toch niet dus dat is een fluitje van een cent.

Meegaan met de valse labels is  geen optie. In dat geval riskeer je namelijk dat je hele gezin meteen onder toezicht komt te staan, want helaas blijkt bureau jeugdzorg in de al lang achterhaalde systeem therapie theorie van de jaren zeventig te zijn blijven hangen, dus labels accepteren betekent meteen je hele gezin kwijt zijn, of dat die labels ervoor kunnen zorgen dat later je kind zelf geen kinderen mag krijgen en uitbuikplaatsing[21] riskeert mochten er toch kinderen komen[22]

En waarom die geldstromen zo lopen kan  je vraagtekens bij zetten, maar als niet meewerken betekent geen school, en geen school mogelijk uithuisplaatsing betekent, en van kinderverkrachting verdachte topambtenaren dan op de lijst van opvanggezinnen staat, dan wordt het wel lastig om daar geen verband tussen te zien.[23] Het is zo afschuwelijk dat wie het meemaken te in beslag genomen of gebroken zijn om iets te kunnen, en zij die het niet hebben meegemaakt zich er geen voorstelling van kunnen maken.

Maar dit is briljant. Dreigen met het Sinterklaasfeest afpakken,  dat vindt de politiek geweldig. Voor corruptie aanpakken zouden alle deuren meteen op slot gaan, of nog erger.  Maar  de overheid smult van alles wat het leven nog zuurder maakt voor kinderen en gezinnen, dus dan krijgt de VN delegatie de rode loper wel.

Maar ondertussen hebben  de Verenigde Naties wel de aandacht van hun doelgroep te pakken, en als ze dan met de ware reden komen heeft iedereen de oren wel gespitst, en misschien gaat het dan ook wel tot de gemiddelde Nederlander doordringen wat er allemaal gaande is in dit land, en gaat langzaam maar zeker het besef doorsijpelen dat geen enkel kind hier veilig is, en dat het ook hun kind kan overkomen. Dat hun kind ook van de ene dag van ze afgepakt  kan worden om niks. Dat het misbruikt kan worden door instanties en dat ze als ouders dan helemaal niets in te brengen hebben[24]. En dat dan niet alleen Sinterklaas, maar alles voorgoed afgelopen is voor ze, want daar valt niet mee te leven.  En dan komen degenen misschien in actie die nog wel kunnen.

Dan komt Sinterklaas uitbundiger dan ooit dit jaar, en worden alle kindermisbruikende en gezinnen pestende instanties, alle corrupte ambtenaren  in de zak meegenomen naar Spanje, om nooit meer terug te keren! En als eerbetoon aan de VN voor het ons verlossen van deze gruwelen worden de Pieten voortaan blauw geschminkt en is dat probleem meteen ook voorgoed opgelost!

Zo gebeurt het! Lang leve Sinterklaas, Blauwe Piet en de VN!


[20] De huidige wijze van bekostiging en de controlepunten van de onderwijsinspectie stimuleren dat scholen zoveel mogelijk zorgpunten signaleren bij kinderen en dat scholen hierdoor vaak de neiging kunnen hebben gericht te zijn op zorgsignalering in plaats van op talentontwikkeling. Normaal krijgen schole €4800,- per kind per jaar, met indicaties kan dat bedrag oplopen tot €22100,- per kind per jaar. Controle op de terechtheid vam de indicaties, alsmede op de besteding van de gelden ontbreekt.Gemiddeld komt het neer op €5700,- per leerling per jaar in het basisonderwijs. In het voortgezet onderwijs is het €7600.  (http://www.poraad.nl/content/cijfers-uit-de-sector )

[24] https://dl.dropboxusercontent.com/u/3224280/Wervelwind-1989-PDF.pdf

In het kort:

Dat er iets grondig mis is met hoe Nederland met kinderen omgaat is helemaal waar, en dat daar hulp van buitenaf bij nodig is klopt ook.

Dus ik hoop dat ze komen, en dan ook de echte problemen aan gaan pakken.

En ach, als de Pieten dan voortaan alle kleuren van de regenboog krijgen, alleen maar gezellig toch? Een zwarte Sint lijkt me ook wel wat. Als plezier hebben maar niet verboden wordt. Maar als iemand aanstoot neemt aan dat plezier, dan passen we het toch zo aan dat niemand dat doet?

Maar laten ze dan ook alsjeblieft het echte leed aanpakken, en ervoor zorgen dat verdachten van kinderverkrachting geen macht meer hebben over kinderen en gezinnen, en dat er geen fundamentele mensenrechten meer geschonden worden in Nederland.

Dus als de Verenigde Naties dat voorgoed tot de verleden tijd laten behoren mogen ze van mij met Sinterklaas doen wat ze willen!

Advertisements
Standard

3 thoughts on “Waarom zouden de Verenigde Naties zich met ons Sinterklaasfeest bemoeien?

  1. Pingback: Page not found | uvrm

  2. Pingback: My Letter to Verene Shepherd | uvrm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s